

Παγωμένη είναι και σήμερα η κοινή γνώμη μετά την χθεσινή πρωτοφανή τριπλή δολοφονία στην ναυτιλιακή εταιρία στην Γλυφάδα, από το 76χρονο Αιγύπτιο και επί 36 χρόνια έμπιστο επιστάτη της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση.
Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας και ένας καπετάνιος ο οποίος στην προσπάθεια του να αφοπλίσει τον δράστη βρήκαν τραγικό θάνατο.
Ο ίδιος ο δράστης – οπλισμένος με μία καραμπίνα και ένα περίστροφο – αυτοκτόνησε στην συνέχεια στο υπόγειο της εταιρίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η ΕΛΑΣ ψάχνει τώρα την «διαδρομή» των όπλων που είχε στο σακίδιό του ο 76χρονος, τον οποίο όλοι γνώριζαν με το όνομα «Άρης».
Επίσης, γίνονται έρευνες και στο σπίτι του αυτόχειρα δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζούσε σε ένα σπίτι που του είχε παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Καρνέση, 800 μέτρα από την ναυτιλιακή εταιρία.
Σχετικά Νέα
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός τουρίστας που χτύπησε στο κεφάλι από πτώση τζαμαρίας
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 48χρονος Βρετανός τουρίστας,.
Προβληματισμός σε πρυτάνεις για το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης – Πυρά από την αντιπολίτευση
Προβληματισμό για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, το δόγμα «νόμος.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.