

To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένει ότι η παγκόσμια ανάκαμψη το 2021 θα υποχωρήσει κάτω από το 6% που προέβλεπε τον Ιούλιο, δήλωσε την Τρίτη η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Η κα. Γκεοργκίεβα τόνισε ότι η παγκόσμια οικονομία ανακάμπτει, αλλά η πανδημία συνεχίζει να λειτουργεί σαν τροχοπέδη, με το μεγάλο εμπόδιο να είναι το «Μεγάλο Χάσμα του Εμβολιασμού».
Σε διαδικτυακή ομιλία που έδωσε στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι στην Ιταλία, η κα. Γκεοργκίεβα ανέφερε ότι το World Economic Outlook της ερχόμενης εβδομάδας θα προβλέπει ότι οι ανεπτυγμένες οικονομίες θα επιστρέψουν στα προ πανδημίας επίπεδα οικονομικής ανάπτυξης το 2022, αλλά οι περισσότερες αναδυόμενες χώρες θα χρειαστούν περισσότερα χρόνια.
Σχετικά Νέα
Κάρτα που γράφτηκε στον Τιτανικό πριν βυθιστεί πωλήθηκε σε δημοπρασία για σχεδόν 400.000 δολάρια
Μια κάρτα που έγραψε μέσα στο πλοίο ένας από τους πιο γνωστούς επιζώντες του.
Ιράν: Τουλάχιστον οκτώ οι νεκροί από την τεράστια έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
Τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 700 οι τραυματίες από την τεράστια.
Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι στην Κωνσταντινούπολη υπό τον φόβο μεγαλύτερου σεισμού
Ανάστατοι παραμένουν οι κάτοικοι ή τουλάχιστον μια μεγάλη μερίδα αυτών στην Κωνσταντινούπολη καθώς για.
DSK Bank: Οι νέοι δασμοί των ΗΠΑ δεν αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία της Βουλγαρίας
Οι νέοι εμπορικοί δασμοί των ΗΠΑ δεν αναμένεται να έχουν σημαντική αρνητική επίδραση στη.