

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφτηκε τα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Νεάπολης.
Αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα και επαγρύπνηση σε ότι αφορά τα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά, εξέφρασε από την Ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.
Η κ. Γκάγκα είπε ότι ελπίζει πως θα δούμε μια σταθεροποίηση και σιγά σιγά μια μείωση. «Αυτό πιστεύουμε όλοι. Αλλά τα πράγματα είναι ρευστά και αυτό το έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία και έχουμε το νου μας αν χρειαστεί να πάρουμε κι αλλά μέτρα. Ελπίζω να μη χρειαστεί» δήλωσε η κ. Γκάγκα που αναφέρθηκε στις περιοχές που εμφανίζουν αυξημένα κρούσματα, όπως η Κρήτη, οι οποίες όμως, όπως τόνισε, «πουθενά δεν είμαστε κοντά στα μεγάλα κύματα που περάσαμε. ‘Αρα είμαστε σαφώς σε παρακολούθηση, έχουμε το νου μας, αλλά προς το παρόν δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο». Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τόνισε ότι το ζήτημα είναι να προσέχουμε. «Ναι η πανδημία θα φύγει και πιστεύω ότι θα φύγει σύντομα, αλλά μάσκες πρέπει να φοράμε, οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας πρέπει να προσέχουν, άρα πάμε προς μια κανονικότητα στη ζωή μας αλλά με μέτρο».
Η κ. Γκάγκα ξεναγήθηκε στο νοσοκομείο και έμεινε ευχαριστημένη από τις υποδομές και εξέφρασε την πρόθεση στήριξής του. Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις νέου προσωπικού, ανέφερε ότι οι προκηρύξεις, αρχικά για νοσηλευτικό και αμέσως μετά για ιατρικό και λοιπό προσωπικό, θα αρχίσουν να αναρτώνται από τον επόμενο μήνα.
Η κ. Γκάγκα επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Νεάπολης, ενώ το Σάββατο, θα επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.