

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφτηκε τα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Νεάπολης.
Αισιοδοξία για την πορεία της πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα και επαγρύπνηση σε ότι αφορά τα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά, εξέφρασε από την Ανατολική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.
Η κ. Γκάγκα είπε ότι ελπίζει πως θα δούμε μια σταθεροποίηση και σιγά σιγά μια μείωση. «Αυτό πιστεύουμε όλοι. Αλλά τα πράγματα είναι ρευστά και αυτό το έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία και έχουμε το νου μας αν χρειαστεί να πάρουμε κι αλλά μέτρα. Ελπίζω να μη χρειαστεί» δήλωσε η κ. Γκάγκα που αναφέρθηκε στις περιοχές που εμφανίζουν αυξημένα κρούσματα, όπως η Κρήτη, οι οποίες όμως, όπως τόνισε, «πουθενά δεν είμαστε κοντά στα μεγάλα κύματα που περάσαμε. ‘Αρα είμαστε σαφώς σε παρακολούθηση, έχουμε το νου μας, αλλά προς το παρόν δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο». Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τόνισε ότι το ζήτημα είναι να προσέχουμε. «Ναι η πανδημία θα φύγει και πιστεύω ότι θα φύγει σύντομα, αλλά μάσκες πρέπει να φοράμε, οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας πρέπει να προσέχουν, άρα πάμε προς μια κανονικότητα στη ζωή μας αλλά με μέτρο».
Η κ. Γκάγκα ξεναγήθηκε στο νοσοκομείο και έμεινε ευχαριστημένη από τις υποδομές και εξέφρασε την πρόθεση στήριξής του. Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις νέου προσωπικού, ανέφερε ότι οι προκηρύξεις, αρχικά για νοσηλευτικό και αμέσως μετά για ιατρικό και λοιπό προσωπικό, θα αρχίσουν να αναρτώνται από τον επόμενο μήνα.
Η κ. Γκάγκα επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Νεάπολης, ενώ το Σάββατο, θα επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.