

«Υπάρχει αυξημένη ανησυχία, η δυναμική είναι δεύτερου κύματος» εκτίμησε ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και σημείωσε πως πως είναι θέμα χρόνου η μετάδοση του κορονοϊού από τη μια ηλικιακή ομάδα στην άλλη.
«Αυτό δημιουργεί πολλές ανησυχίες και ελπίζουμε τα μέτρα που ελήφθησαν να έχουν κάποια αποτελεσματικότητα τις επόμενες ημέρες», είπε, ενώ στάθηκε επίσης στην αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων. Τόνισε δε πως «αν συνεχιστεί η δραματική αύξηση των κρουσμάτων τότε μπορεί να δούμε πάνω από 300 ή και 350 κρούσματα ημερησίως», ανέφερε ο Γκίκας Μαγιορκίνης μιλώντας στο Mega.
Στο τραπέζι βρίσκονται μέτρα ανάλογα με αυτά που λήφθηκαν στον Πόρο, όπως για παράδειγμα η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγιειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 11 το βράδυ. Προβληματισμό προκαλεί επίσης ο κίνδυνος συγχρωτισμού ενόψει Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα τον Γκ. Μαγιορκίνη.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.