

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Γιοσίρο Μόρι, ανακοίνωσε σήμερα (2/2), ότι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματισθεί.
«Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από τις συζητήσεις σχετικά με το αν θα τις κρατήσουμε ή όχι. Το ερώτημα είναι πώς θα οργανώσουμε του Αγώνες», τόνισε ο Μόρι κατά την διάρκεια συνάντησης μεταξύ της επιτροπής του Τόκιο 2020 και αξιωματούχων του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (PLD) της Ιαπωνίας.
«Οι Αγώνες θα διεξαχθούν ό,τι κι εάν γίνει με την πανδημία. Ας σκεφθούμε αυτήν την ευκαιρία για ένα νέο είδος Ολυμπιακών Αγώνων», πρόσθεσε ο Μόρι, ενώ οι Ιάπωνες διοργανωτές έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία, να κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ένα «μοντέλο» για μελλοντικές διοργανώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν επίσης να αντιμετωπίσουν κρίσεις υγείας όπως η Covid-19.
Στο μεταξύ, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αναμένεται να παρουσιάσουν αύριο (3/2) νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα αντίμετρα κατά του κορωνοϊού, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας, την παράταση έως την 7η Μαρτίου της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επεβλήθη σε διάφορα τμήματα της χώρας (συμπεριλαμβανομένου του Τόκιο και των προαστίων του).
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.