

Ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος AKP για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, τέως πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι ο κύριος αντιπολιτευόμενος αντίπαλός του. Εκρέμ Ιμάμογλου, έχει προβάδισμα περίπου 25.000 ψήφων, ωστόσο πρόσθεσε ότι η καταμέτρηση συνεχίζεται.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο υποψήφιος του AKP του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στην Κωνσταντινούπολη περισσότερες από 300.000 άκυρες ψήφοι και πρόσθεσε ότι μια τέτοια μάχη στήθος με στήθος στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας ήταν αναπάντεχη.
Τόσο ο Γιλντιρίμ όσο και το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν τη νίκη τους στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα ο Γιλντιρίμ δήλωσε ότι οι εξελίξεις στην καταμέτρηση των ψήφων μετά τη δήλωσή του είναι “καινούργιες και για εμάς”.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Η Βραζιλία καταγγέλλει τη «σφαγή» στη Γάζα
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας Μάουρο Βιέιρα κάλεσε σήμερα, Τρίτη (20/5) τη διεθνή κοινότητα.
«Ο Τραμπ δεν επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία για να μην σταματήσουν τις συνομιλίες για την Ουκρανία» λέει ο Μάρκο Ρούμπιο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει καμία παραχώρηση στη Ρωσία και τον.
Γάζα: Το Ισραήλ ανακοινώνει την είσοδο 93 φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΗΕ
Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα την είσοδο 93 φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΗΕ στην.
Ο Έλον Μασκ θα ξοδεύει «πολύ λιγότερα» χρήματα για να χρηματοδοτεί πολιτικές προεκλογικές εκστρατείες
«Εάν διακρίνω έναν λόγο να ξοδεύω χρήματα στην πολιτική, θα το κάνω», διευκρίνισε ο.