Γιατρός υποστηρίζει ότι νοσηλεύτρια απολύθηκε για ανάρτηση στο Facebook εναντίον του Πολάκη

Γιατρός καρδιολόγος, στην κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια», υποστηρίζει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ότι νοσηλεύτρια συγγενής του απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, γιατί κοινοποίησε στον λογαριασμό της σχόλια εναντίον του Παύλου Πολάκη, ωστόσο γι αυτή την καταγγελία δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση!

Ο γιατρός που κάνει την σοβαρή καταγγελία είναι ο Μιχάλης Λιβανός, ο οποίος σχολίασε τα απρεπή σχόλια του Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου γράφοντας:

Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά.

Η νοσηλεύτρια μακρινή συγγενής του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, φαίνεται ότι κοινοποίησε και στον δικό της λογαριασμό τα σχόλια του Μιχάλη Λιβανού και αυτό οδήγησε στην απόλυσή της. Η νοσηλεύτρια με τα αρχικά ΡΣ εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και σύμφωνα με τα όσα λέει ο καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός- ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας– ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι απολύεται λόγω της επίμαχης ανάρτησης.

Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης:

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. Προσθέτοντας σαν υποσημείωση: «ΥΓ: Δε θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζομένους της».

 

 

Σχετικά Νέα