Γιάννενα: Δύο ακόμα συλλήψεις για το άγριο οπαδικό επεισόδιο

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), για την αιματηρή συμπλοκή στα Ιωάννινα, την προηγούμενη Παρασκευή (7/4).

Όπως ανακοινώθηκε, οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις ημεδαποί οπαδοί του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποιήθηκαν από τους επτά υπόλοιπους κατηγορούμενους και οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που επέβαιναν σε τρία συνολικά Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα