Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση σε βάρος του: Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω

 

«Η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα» σημειώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης για τη σύλληψη μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε νέα ανάρτησή του για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, για ακόμα μια φορά –όπως και στην πρώτη του αντίδραση- σημειώνει ότι η χώρα θρηνεί για τους 57 νεκρούς των Τεμπών -«αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» γράφει χαρακτηριστικά- και επισημαίνει ότι μέχρι να εξιχνιαστεί ο τραυματισμός του από τη Δικαιοσύνη «η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τη σύλληψη ενός 17χρονου αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του.

Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα