

Και σε έξι γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά και φαρσί (περσικά) – είναι διαθέσιμες από σήμερα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) οι οκτώ οδηγίες της, που χθες κυκλοφόρησαν στα ελληνικά, για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, με βάση πληροφοριών και ενημέρωσης το υπουργείο Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Με τον τρόπο αυτόν οι αλλοδαποί που διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στην ελληνική επικράτεια μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας από τον κοροναϊό.
Η ΓΓΠΠ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το γραφείο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Αθήνα, στον οποίο απέστειλε τις οδηγίες, καθώς και με το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερωθούν οι ξένες Πρεσβείες που εδρεύουν στην Ελλάδα.
Σχετικά Νέα
Αμέτρητα τα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας στην Ελλάδα – Το revenge porn γίνεται η «μάστιγα» της εποχής
Πολλά είναι τα περιστατικά revenge porn στην χώρα μας. Μετά την αναβολή της δίκης.
Αυτοκινούμενα: Ένα βήμα πίσω από το υπουργείο τουρισμού μετά το σάλο για τις απαγορεύσεις
Η ποινικοποίηση του εναλλακτικού τουρισμού που εισάγει ο νόμος 5170/2025 έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.