Γερουλάνος: Θα δουλέψω για κάθε γειτονιά της Αθήνας

Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, στην ιστοσελίδα ipolizei.gr και την Έφη Λαντάβου, λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματος και του οράματος της παράταξής του.

Στη συνέντευξη μίλησε για τις ενέργειες που σκέφτεται να κάνει, αν εκλεγεί Δήμαρχος. Μεταξύ άλλων, είπε: «Το ζήτημα των παιδικών χαρών έχει μείνει πολύ πίσω. Αυτή τη στιγμή, από τις 70 παιδικές χαρές που υπάρχουν στην Αθήνα, είναι πιστοποιημένες λιγότερες από τις μισές.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν όντως γειτονιές, όπως η περιοχή στο τέρμα Πατησίων, που δεν έχουν παιδική χαρά, ή άλλες, όπως η Κονίστρα στα Πετράλωνα, που για λόγους γραφειοκρατίας δεν τη χαίρονται οι δημότες. Αυτό που επείγει είναι να πιστοποιηθούν όλες οι παιδικές χαρές στον Δήμο. Ασφαλή όργανα, φροντισμένα παρτέρια και παγκάκια, φύλαξη, και βεβαίως, να προστεθούν χώροι αναψυχής, εκεί που δεν υπάρχουν.

Αυτό που λείπει από το κάδρο μέχρι σήμερα, είναι ο δημότης και οι ανάγκες του. Για αυτό, όλους αυτούς τους μήνες είμαι συνέχεια στο δρόμο, συναντιέμαι και συζητάω με Αθηναίες και Αθηναίους, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ομάδα από πολύ αξιόλογους και παθιασμένους ανθρώπους, που θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την πόλη, στην πόλη που ζούμε, που εργαζόμαστε, που αγαπάμε».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου εδώ.

Σχετικά Νέα