Γερουλάνος: Oφείλουμε ένα σχέδιο, να δείξουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε τη χώρα

Τα Ανώγεια, στην Κρήτη επισκέπτεται, το Σάββατο ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, για συναντήσεις με φίλους και στελέχη, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο και θα επισκεφτεί την οικία του Νίκου Ξυλούρη.

Παύλος Γερουλάνος από την Κρήτη
Σε μια στάση της διαδρομής, το πρωί δήλωσε: «Στα βουνά της ορεινής Κρήτης, δεύτερη μέρα στο νησί. Μιλάμε με τους ανθρώπους του νησιού, οι οποίοι έχουν βαθιά προοδευτική συνείδηση και βαθιά προοδευτική παράδοση. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα σχέδιο, σαν κόμμα, σαν Κίνημα Αλλαγής να δείξουμε ότι ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε τη χώρα. Αυτό το σχέδιο παρουσιάζουμε όπου πάμε και η ανταπόκριση είναι καταπληκτική».

O Παύλος Γερουλάνος, βρίσκεται στην Κρήτη για διήμερη περιοδεία. Χθες το απόγευμα πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο. Στην ομιλία του παρουσίασε το πολιτικό του σχέδιο για την αναγέννηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Επιπλέον, έκανε και ειδικές αναφορές στον κεντρικό ρόλο της Κρήτης και τη σημασία της τόσο για την ανασυγκρότηση της παράταξης και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές.

«Στις 5 και στις 12 Δεκέμβρη, ελάτε να ψηφίσετε για να δώσετε δύναμη και φωνή στο Κίνημα. Δύναμη και φωνή για να μιλήσει για το πώς πρέπει να αλλάξουμε τις παθογένειες που ακόμα και εμείς υπηρετήσαμε. Αν το κάνουμε αυτό και δώσουμε προοπτική στο Κίνημα Αλλαγής, σας διαβεβαιώ ότι θα δώσουμε προοπτική στη χώρα»

Μίλησε για την ανάγκη αλλαγής του χρεοκοπημένου παραγωγικού μοντέλου της χώρας, που συντρίβει τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες των πολιτών, ειδικά εκείνων που βρίσκονται στα μεσαία και χαμηλά στρώματα, ενώ οδηγεί την ύπαιθρο σε μαρασμό.

«Αν θελουμε αλλαγή, χρειάζεται μια νέα πολιτική πρόταση που θα στηρίζεται σε τρεις άξονες: Στη ριζική αποκέντρωση της εξουσίας, στη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και στην αναδιανομή του πλούτου. Θα δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που θα τους συμπεριλαμβάνει όλους και όχι μια κοινωνία των λίγων με στεγανά και αποκλεισμούς» υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα