

Ηανακοίνωση ακόμη μίας υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες, αυτή του Παύλου Γερουλάνου.
Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή λήγει, τυπικά, η προθεσμία κατάθεσης των υπογραφών για τις υποψηφιότητες, αν και η ξαφνική απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, για λόγους υγείας, από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος, θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οδηγήσει σε τροποποίηση της τρέχουσας διαδικασίας.
Ευχές στην κα Γεννηματά
Την Τρίτη ο κ. Γερουλάνος είχε εκφράσει «την αγάπη και τη συμπαράσταση του» στη Φώφη Γεννηματά.
«Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα. Γνωρίζω και προσωπικά τις μάχες που έχει δώσει για την υγεία της, μάχες που έχει κερδίσει και που θα συνεχίσει να κερδίζει. Από την καρδιά μου να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα πάλι μαζί μας», είχε γράψει στη σχετική ανάρτησή του.
Σχετικά Νέα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.
Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι στη Μόσχα: «Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας» – Γεωργιάδης: «Τι ακριβώς εκπροσωπείτε;»
«Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας», δηλώνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι του στη Μόσχα την.
Β. Κικίλιας: Δέσμευση για στήριξη των ναυαγοσωστών προκειμένου να υπάρχουν όλο και περισσότεροι στις παραλίες
«Θα είμαι συμμέτοχος και αρωγός στην προσπάθειά σας και στον αγώνα σας, προκειμένου να.