Γερουλάνος: Η ΝΔ υπηρετεί τους έχοντες και ένα χρεοκοπημένο παραγωγικό μοντέλο

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι το μοντέλο που εφαρμόζει, υπηρετεί τους έχοντες και αφήνει στο έλεος μιας νέας χρεοκοπίας τους μη προνομιούχους, εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον σταθμό TV10 των Τρικάλων στον δημοσιογράφο Χρήστο Πίσσα, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο επενδύει έναν πακτωλό χρημάτων στο ίδιο αποτυχημένο παραγωγικό μοντέλο που είχαμε μέχρι σήμερα. Όσο επενδύουμε σε αυτό το μοντέλο, οδηγούμαστε ξανά και ξανά στη χρεοκοπία. Την επόμενη χρεοκοπία της χώρας όμως δεν θα την πληρώσουν όλοι οι Έλληνες αλλά μόνο όσοι δεν προστατεύουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό».

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στη διαφορετική πολιτική πρόταση της υποψηφιότητάς του, η οποία βασίζεται στην αναδιανομή του πλούτου αποκεντρώνοντας την εξουσία σε θεσμούς που λογοδοτούν στην κοινωνία: «Αν δεν περάσουμε την εξουσία στα επιμελητήρια, στους συνεταιρισμούς, στις ομάδες παραγωγών, στα τοπικά πανεπιστήμια δεν θα μπορέσουμε να έχουμε μία πραγματική αλλαγή στη χώρα. Η δική μας πρόταση δίνει στην παράταξη προοπτική, έναν λόγο για να βγούμε στην κοινωνία και να μιλήσουμε. Όσο περισσότερη προοπτική δίνουμε στον χώρο, τόσο περισσότερο διασφαλίζουμε την ενότητά του».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην προεκλογική του τακτική, στην ενότητα του χώρου και στην επόμενη ημέρα για το Κίνημα Αλλαγής: «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να βγούμε στον κόσμο, να ακούσουμε τα προβλήματα που έχει. Να ακούσουμε και τις λύσεις που έχει να προτείνει. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε και μέχρι τις 5 και 12 Δεκεμβρίου. Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι στον δρόμο, να μιλάει με την κοινωνία και μετά αυτά που λέει η κοινωνία να τα μετουσιώνει σε πολιτική πρόταση στο κόμμα. Αυτή είναι και η δουλειά που θα κάνω εγώ την επόμενη μέρα».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα