

Η δημοκρατία είναι η μόνη απάντηση στο μίσος, τονίζει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος για την τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία.
«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που έγινε στη Νέα Ζηλανδία. Γι’ αυτό που γίνεται σε κάθε τρομοκρατική επίθεση μισαλλοδοξίας. Η δημοκρατία είναι η μόνη απάντηση στο μίσος».
Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και ανεκτικότητας στη «Βαλ’ τους Χ» έγραψε αναφερόμενος στη συζήτηση που διοργανώνεται την Κυριακή 17 του μηνός ( 4μμ) στο Σεράφειο, από το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Europe Direct του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Βαλ’ τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Αθήνας» (https://valtousx.gr) και η οποία πλαισιώνεται από την ομώνυμη έκθεση στην Τεχνόπολη (13 έως τις 17 Μαρτίου) και με αφορμή την 21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.