

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της πραγματικότητας και της αυτοκριτικής», δηλώνει ο Παύλος Γερουλάνος.«Ακούσαμε ένα διάγγελμα στο οποίο πάλι θέλει να μας πει ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά και εμείς λάθος. Την ίδια ώρα, όμως, που ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα να μην κάνει συγκέντρωση, άφηνε στη Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο να γίνεται κοσμοσυρροή.
Αυτό στέλνει διπλά μηνύματα. Στέλνει το μήνυμα ότι τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρά και ότι απλώς τα εργαλειοποιεί η κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι έτσι. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάει το ΠΑΜΕ, πρέπει να κρατάμε και στην εκκλησία. Τα ίδια μέτρα που πρέπει να κρατάμε στο θέατρο, πρέπει να κρατάμε και στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, σε σημερινή του παρέμβαση στον ρ/σ Alpha 96,5, στη Θεσσαλονίκη.
«Δείτε τη διαφορά μεταξύ του πρώτου κύματος και των άλλων. Στο πρώτο κύμα η κυβέρνηση ήταν συνεπής στη γλώσσα της και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Ξέραμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Από το δεύτερο κύμα που άρχισε η διγλωσσία υπήρξαν προβλήματα. Άλλα έλεγε η κυβέρνηση για την αγορά, άλλα για την κοινωνία. ‘Αλλα έλεγε για τους συμπαθούντες τη ΝΔ και άλλα για τους αντιπαθούντες. Δεν μπορείς να έχεις διγλωσσία και να περιμένεις ότι ο κόσμος θα πάρει καθαρά μηνύματα», τόνισε ο Π. Γερουλάνος.
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.