Γεροβασίλη: Προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής μου

Υποδείξεις για τον τρόπο που θα αμυνθώ νομικά απέναντι στην προσπάθεια συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής δε δέχομαι από κανέναν, ειδικά από κάποιον που μόλις χθες χαρακτήρισε την προσφυγή μου στη δικαιοσύνη ως απειλή και σήμερα μου την προτείνει ως καταφυγή, δηλώνει η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη, μετά και τις σημερινές δηλώσεις Πέτσα.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κ. Γεροβασίλη σημειώνει πως «όταν αναφέρεται σε εμένα ο “πορτ παρόλ” της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας για απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, κρούει ανοιχτές θύρες. Μιας και αναπαράγει, στ’ αλήθεια, με άλλα λόγια τα αναφερθέντα στη χθεσινή μου απάντηση προς τον ίδιον».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως «η διαλεύκανση της υπόθεσης, η απόδοση της δικαιοσύνης και των πιθανών ευθυνών, σε όποιους κι αν αναλογούν, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση -των επιφορτισμένων γι’ αυτό το σκοπό αρμόδιων δομών της Πολιτείας- απέναντι στους νεκρούς και τους πληγέντες από την τραγωδία στο Μάτι.

Και αυτή η διαδικασία, υπηρεσιακά, διοικητικά και δικαστικά, είχε ξεκινήσει επί των ημερών μας, με τον θεσμικά δέοντα τρόπο. Ήταν η ίδια ακριβώς στιγμή που κάποιοι άλλοι μικροπολιτικά και ανήθικα ξεκινούσαν τη μακρόχρονη σκύλευση νεκρών και την πολιτική καπηλεία της τραγωδίας».

Σήμερα η κ. Γεροβασίλη προχώρησε και σε νομικές ενέργειες με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της «Καθημερινής» για το Μάτι.

Σχετικά Νέα