

Ως ευκαιρία «να εξηγήσουμε σε πολλούς συνομιλητές μας την ιδιαίτερη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στη Μεσόγειο και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η τουρκική στάση, τόσο με την Λιβύη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου», περιέγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας την συμμετοχή του στην 56η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Ντιμιτρόφ, με τους ομολόγους του της Λιθουανίας και του Κουβέιτ, με τον υπουργό Επικράτειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά και με τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) Γιόχαν Βάντεπουλ και την συμπρόεδρο των Γερμανών Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.