

Ένα κορίτσι 12 ετών απείλησε με μαχαίρι ένα πιο μικρό κορίτσι σε παιδική χαρά του Ομπερχάουζεν-Όστερφελντ στη Γερμανία. Η αστυνομία αναγκάστηκε να πυροβολήσει δύο φορές προειδοποιητικά προκειμένου να αφοπλιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, η 12χρονη διαπληκτίστηκε με ένα κορίτσι στην παιδική χαρά και κατόπιν έβγαλε το μαχαίρι και την απείλησε με αυτό. Κάποιοι έφηβοι που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και τελικά κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν από το κορίτσι να πετάξει το μαχαίρι, αλλά εκείνη το έστρεψε εναντίον τους, ενώ κατόπιν τράπηκε σε φυγή. Τότε πυροβόλησαν στον αέρα και, όσο το κορίτσι ήταν αφηρημένο, ένας περαστικός κατάφερε να την αφοπλίσει. Ένα 13χρονο αγόρι που είχε προηγουμένως επιχειρήσει να παρέμβει τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 12χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Σχετικά Νέα
Ανοικτοί πολιτιστικοί χώροι και δράσεις από τον δήμο Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Μια σειρά από δράσεις ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων για να τιμήσει τη Διεθνή Ημέρα.
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Η Μάργκοτ Φρίντλεντερ — επιζήσασα του ναζιστικού Ολοκαυτώματος και εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία.
ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η Βορειατλαντική Συμμαχία παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα, αφού συντάχθηκε με ένα κάλεσμα.