

Η Ιαπωνία και η Γερμανία συμφώνησαν σήμερα να συντονιστούν στενά αναφορικά με τις χρηματοοικονομικές αναταράξεις που οφείλονται σε προβλήματα μεταξύ δυτικών τραπεζών και παράλληλα να παρακολουθούν προσεκτικά τις παγκόσμιες αγορές και την οικονομία, δήλωσε στο Ρόιτερς αξιωματούχος του ιαπωνικού υπουργείου Οικονομικών.
Η συμφωνία συνήφθη στο πλαίσιο 45λεπτης συνάντησης ανάμεσα στον Ιάπωνα υπουργό Οικονομικών Σουνίτσι Σουζούκι και τον γερανό ομόλογό του Χρίστιαν Λίντνερ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Τόκιο για διμερείς διαβουλεύσεις.
Οι τραπεζικές μετοχές δέχονται πλήγματα σε όλο τον κόσμο μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank και την αναγκαστική χρηματοδότηση της Credit Suisse με 54 δισεκ. δολάρια από την ελβετική κεντρική τράπεζα, δημιουργώντας ερωτηματικά σχετικά και με άλλες αδυναμίες του χρηματοοικονομικού συστήματος.
Σχετικά Νέα
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.
Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Κάρπαθο: Το «μυστικό» νησί της Ευρώπης, με εντυπωσιακές διαδρομές στη φύση
Τις «μυστικές» ομορφιές της Καρπάθου προβάλλουν το τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης από τη Γερμανία,.