

Το δικαστήριο του Βερολίνου καταδίκασε σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξης πρώην πράκτορα της Stasi για την δολοφονία Πολωνού που προσπαθούσε να διαφύγει από το Ανατολικό Βερολίνο στην Δύση πριν από 50 χρόνια.
Στο τέλος της ιστορικής αυτής δίκης, ο Μάρτιν Νάουμαν, 80 ετών, κρίθηκε ένοχος για δολοφονία, αφού πυροβόλησε από μικρή απόσταση στην πλάτη τον Τσέσλαβ Κούκουτσκα καθώς κατευθυνόταν προς το συνοριακό πέρασμα της Φρίντριχστράσε στο Βερολίνο το 1974.
Σχετικά Νέα
Η Κίνα ζητά από τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν αμέσως το εμπόλεμο Σουδάν
Η πρεσβεία της Κίνας στο Σουδάν κάλεσε χθες Πέμπτη τους Κινέζους υπηκόους να εγκαταλείψουν.
Χιλή: Εντοπίστηκαν οι σοροί των έξι επιβαινόντων σε αεροσκάφος-ασθενοφόρο που συνετρίβη στο Σταντιάγο
Τα πτώματα έξι επιβαινόντων σε αεροσκάφος-ασθενοφόρο, που συνετρίβη μερικά λεπτά αφού απογειώθηκε προχθές Τετάρτη.
Διεθνής Αμνηστία: Τα ΗΑΕ εξοπλίζουν τους παραστρατιωτικούς στο Σουδάν με όπλα
Όπλα κινεζικής κατασκευής που προμηθεύουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στους παραστρατιωτικούς χρησιμοποιήθηκαν και συνεχίζουν.
Σύγκρουση ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας στον ΟΗΕ για τις κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας
Κατά την παρέμβασή του στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που συνεδρίασε με θέμα.