

Σάλος προκλήθηκε στη Γερμανία με δημοσιογράφο η οποία «πασαλείφθηκε» με λάσπη ώστε το τηλεοπτικό της κοινό να πιστέψει ότι βοήθησε τους πλημμυροπαθείς στη Δυτική Γερμανία.
Η υπόθεση αφορά την Susanna Ohlen, η οποία σκέφτηκε να δείξει υπερβάλλοντα ζήλο στην κάλυψη του ρεπορτάζ της στο πολύπαθο Μπαντ Μινστεράιφελ, αλλά βίντεο πολίτη την μαρτύρησε.
Η ίδια ανέβασε στο RTL.de το ρεπορτάζ με τίτλο «Καθαρίζοντας μετά τις πλημμύρες: Δημοσιογράφος του RTL βοηθά στο Μπαντ Μινστεράιφελ» και το οποίο συνόδευε με το αντίστοιχο βίντεο.
Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής που την κατέγραψε την εμφανίζει να βάζει τα χέρια της στην λάσπη, το βίντεο έγινε viral στο Διαδίκτυο, προκαλώντας οργή καθώς από τις πλημμύρες αυτές, η χώρα θρηνεί ήδη 180 νεκρούς και ακόμα μετράει της πληγές της.
Το RTL πήρε θέση και κατέβασε το επίμαχο κείμενο ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους αναγνώστες του.
Μάλιστα σύμφωνα με το spiegel.de το γερμανικό δίκτυο RT επισήμανε ότι απομάκρυνε τη δημοσιογράφο Susanna Ohlen, η οποία εργαζόταν στο κανάλι από το 2008.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.