Γερασιμίδου για κακοκαιρία Ελπίδα: Μείναμε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, με έπιασε πανικός

Κραυγή αγωνίας από την Ελένη Γερασιμίδου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα στην περιοχή της Παλλήνης. “Είμαι διαβητική και με έπιασε πανικός πως αν συμβεί κάτι τι θα γίνει”, δήλωσε η ηθοποιός.

Τις ώρες αγωνίας και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής όπου διαμένει εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα περιέγραψε η κακοκαιρίας Ελπίδα μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε εξ αρχής να ξεκαθαρίσει πως δεν παρεμβαίνει για προσωπικό όφελος αλλά πως εκπροσωπεί άτυπα μια ολόκληρη γειτονιά, η οποία όπως τόνισε έχει πολλά προβλήματα.

“Έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο άλλοι άνθρωποι και το ξέρουμε όλοι. Η γειτονιά βρίσκεται στη Νέα Παλλήνη και δεν έχουν έρθει ακόμα να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, υπάρχουν δυο ηλικιωμένοι άνθρωποι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και ευτυχώς φιλοξενούνται. Μόνο ένας άνθρωπος από τον δήμο Παλλήνης απαντάει, ο δήμαρχος δεν υπάρχει, δεν κάνουν τίποτα”, δήλωσε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου, ενώ πρόσθεσε πως η ίδια έμεινε 18 ώρες χωρίς ρεύμα.

“Κάνω υπομονή, παρ’ όλο που είμαι διαβητική και κάποια στιγμή με έπιασε πανικός αν μου συμβεί κάτι τι θα γίνει. Είμαι μεγάλη γυναίκα, 72 ετών και είμαστε μια γειτονιά που έχουμε πολύ λίγους νέους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εδώ πρέπει να έρθει εκχιονιστικό, δεν γίνεται διαφορετικά”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα