

Για τα μέτρα κατά τον κορωνοιό και την στήριξη της κυβέρνηση σε επιχειρήσεις και εργαζομενους μίλησε μεταξύ άλλων μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όπως ό ίδιος ανέφερε είναι βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο τους και οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν από την κυβέρνηση για να μπορούν να δώσουν το δώρο.
«Ξέρουμε ότι το 2ο λοκτνταουν προκαλεί μεγάλη πίεση στις επιχειρήσεις γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να αντέξουν» σημείωσε χαρακτηρστικά.
Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως τα δάνεια χωρίς προσημείωση θα είναι έτοιμα τις 2 επόμενες εβδομάδες και πως το μοντέλο της Καρδίτσας θα ακολουθήσει και τη Σάμο.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως θα γίνει κανονικά η επιδότηση τόκων ενώ υπάρχει αναστολή των δόσεων στους πληττόμενους.
Ο υπουργός τόνισε πως από την πειθαρχία που δείξουμε θα κριθεί και το πότε θα ανοίξει η οικονομία μας και το μόνο που πρέπει να νοιάζει τους πολίτες είναι να τηρήσουν τα μέτρα.
Επιπλέον, επεσήμανε πως τα μισά λεφτά των Ιδιοκτητών ακινήτων θα μπουν κατευθείαν στον λογαριασμό τους ως έμπρακτη στήριξη από την κυβέρνηση.
Για την νίκη Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ σημείωσε πως είναι ένας γνώριμος άνθρωπος για την Ελλάδα, προσωπικός φίλος του Μητσοτάκη και της Ελλάδας και ότι υπάρχουν προσδοκίες στις καλές σχέσεις με τον Μπάιντεν ενώ αναφέρθηκε στις κακές σχέσεις που έχει ο εκλεγμένος των ΗΠΑ με τον Ερντογάν.
Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε πως «τώρα δεν είναι ώρα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας χρειάζεται ψυχραιμία αποφασιστικότητα και ενότητα».
Σχετικά Νέα
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τα τελικά αποτελέσματα της κάλπης
Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα – πλην δυο τμημάτων – στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο.
Βορίδης: Η εκλογή Κασσελάκη είναι το τέλος της Αριστεράς στην Ελλάδα
“Νομίζω, ότι είναι το τέλος της Αριστεράς στην Ελλάδα”, σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σακελλαροπούλου: Θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εξωτερικών και θα εγκαινιάσει έκθεση στο Μπενάκη
Συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών θα έχει την Τρίτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα.
Κικίλιας: Επί ποδός το σύνολο των πυροσβεστών, της Πολ. Προστασίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ για κακοκαιρία
Επί ποδός βρίσκεται το σύνολο των δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΜΑΚ, η Πολιτική.