Γεωργιάδης: Κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ δεν υπάρχει

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, κ.Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης λάβει ισχυρή λαϊκή εντολή, πρώτος νόμος θα είναι να καταργηθεί η απλή αναλογική για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Δεύτερος νόμος θα είναι να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο για να μπορεί να μπαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια και να τελειώνουμε με τους “μπαχαλάκηδες”. Τρίτος νόμος θα είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μείωση του ΕΝΦΙΑ 15% το 2020, μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 28% στο 20% το 2020, μείωση του ΕΝΦΙΑ άλλο ένα 15% το 2021 και μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 24% στο 20% το 2022. Επίσης, αναστολή του ΦΠΑ στην οικοδομή για τρία χρόνια. Όλα αυτά θα έχουν ψηφιστεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αυτοδυναμία».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Κρυφό πρόγραμμα της Ν.Δ. δεν υπάρχει. Εμείς έχουμε παρουσιάσει το πρόγραμμά μας όσο περισσότερο γίνεται. Οι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις όπως διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να προκαλέσει στους ψηφοφόρους ανησυχία», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Απευθύνω δημόσια έκκληση στον κ. Τσίπρα και ελπίζω να με ακούσει, εκλογές έρχονται. Εφόσον αναφέρει το όνομά μου σε κάθε συνέντευξη και ομιλία του, θέλω να τον παρακαλέσω να προσθέτει ότι είμαι και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών. Κάνει μισή δουλειά», ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά Νέα