

Το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα παραμένει ισχυρό, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.
Όπως γνωστοποιεί ο υπουργός με την δική του παρουσία και “του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, της γενικής γραμματέως Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, του επικεφαλής της RWE δρ Ρολφ Μάρτιν Σμιτς και του συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης Κώστα Μουσουρούλη συζητήσαμε τη σημαντική συμφωνία για συνεργασία μεταξύ της ΔΕΗ και της RWΕ. Το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα παραμένει ισχυρό”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.
Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τα μηνύματα των ηγετών
Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ο ένας μετά τον άλλο, αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος πέθανε τη.