

Την πλήρη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, τον οποίο και δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας τον εμπλέκει σε λήψη δανείου χωρίς να το αποπληρώσει, όμως, παρείχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Open σχετικά με την υπόθεση ανέφερε αρχικά ότι «έχει απαντήσει με αναλυτική ενημέρωση ο κ. Παπαθανάσης και μιλάμε για μία υπόθεση του 2010 πολύ πριν εμπλακεί ο κ. Παπαθανάσης στην πολιτική, καθώς πρόκειται για μία οικογενειακή υπόθεση». Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι στέκεται μαζί του «100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχεται».
Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εύνοιας προς τον κ. Παπαθανάση, έχει ακολουθήσει μία αναλυτική τραπεζική διαδικασία». Σχολιάζοντας, όμως, ότι ο διακανονισμός για το δάνειο έγινε το 2021 σημείωσε:
«Από την ημέρα που έχω γίνει εγώ υπουργός οι τράπεζες έχουν ρυθμίσει 34 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια, δεν μπορεί να είναι ένα από αυτά και ο Νίκος Παπαθανάσης; Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο χαριστικής ρυθμίσεως εδώ, ακολούθησε τη συνήθη τραπεζική πρακτική».
Εξαπέλυσε επίθεση, μάλιστα, και στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «για ακόμη μία φορά ασχολείται με λασπομαχίες. Ο Νίκος Παπαθανάσης είναι ένας εξαιρετικός κύριος και όλα αυτά τα 4 χρόνια ήταν για μένα ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Στηρίζω την υποψηφιότητά του στη βόρεια Αθήνα και να εκλεγεί βουλευτής στη βόρεια Αθήνα και είμαι μαζί του 100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε».
Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επαναλαμβάνοντας ότι βρίσκεται στο πλάι του Νίκου Παπαθανάση «σε αυτή τη χυδαία επίθεση 100%».
Σχετικά Νέα
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.