Γεωργιάδης για Παπαθανάση: Είμαι μαζί του σε αυτήν τη χυδαία επίθεση που δέχεται

Την πλήρη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, τον οποίο και δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας τον εμπλέκει σε λήψη δανείου χωρίς να το αποπληρώσει, όμως, παρείχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open σχετικά με την υπόθεση ανέφερε αρχικά ότι «έχει απαντήσει με αναλυτική ενημέρωση ο κ. Παπαθανάσης και μιλάμε για μία υπόθεση του 2010 πολύ πριν εμπλακεί ο κ. Παπαθανάσης στην πολιτική, καθώς πρόκειται για μία οικογενειακή υπόθεση». Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι στέκεται μαζί του «100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχεται».

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εύνοιας προς τον κ. Παπαθανάση, έχει ακολουθήσει μία αναλυτική τραπεζική διαδικασία». Σχολιάζοντας, όμως, ότι ο διακανονισμός για το δάνειο έγινε το 2021 σημείωσε:

«Από την ημέρα που έχω γίνει εγώ υπουργός οι τράπεζες έχουν ρυθμίσει 34 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια, δεν μπορεί να είναι ένα από αυτά και ο Νίκος Παπαθανάσης; Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο χαριστικής ρυθμίσεως εδώ, ακολούθησε τη συνήθη τραπεζική πρακτική».

Εξαπέλυσε επίθεση, μάλιστα, και στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «για ακόμη μία φορά ασχολείται με λασπομαχίες. Ο Νίκος Παπαθανάσης είναι ένας εξαιρετικός κύριος και όλα αυτά τα 4 χρόνια ήταν για μένα ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Στηρίζω την υποψηφιότητά του στη βόρεια Αθήνα και να εκλεγεί βουλευτής στη βόρεια Αθήνα και είμαι μαζί του 100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επαναλαμβάνοντας ότι βρίσκεται στο πλάι του Νίκου Παπαθανάση «σε αυτή τη χυδαία επίθεση 100%».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα