Γεωργιάδης για επιδρομή του Ρουβίκωνα: Δεν τους φοβόμαστε

ӵ枴糧 ꡩ �破�豹�᩠�󵭼믵 �󷥤߯�쯵: "Ű孤��뫜䡠ꡩ ܫ륲 䩡�鲦quot; 󴧭 ϫיִ륩ᠴ粠¯� �Н찴砲4 Ϫ�߯�19. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας έριξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ενώ πριν από λίγο ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την ενέργειά τους.

O  Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τα τρικάκια και ανέφερε: «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε».

Πέτσας: Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

Μπακογιάνη: Άνανδρη και χυδαία η επίθεση

Επιθέσεις σε σπίτια και οικογένειες, όπως αυτή στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, είναι άνανδρες και χυδαίες. Πάνω από όλα σπιλώνουν την ιστορία του Πολυτεχνείου.

 

 

Σχετικά Νέα