

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι σταμάτησε σήμερα Σάββατο μετά από 50 μέρες την απεργία πείνας μετά τη μεταφορά του σε στρατιωτικό νοσοκομείο, δήλωσε ο γιατρός του.
Οπρώην «πρόεδρος Σαακασβίλι σταμάτησε επίσημα την απεργία πείνας του αμέσως μετά τη μεταφορά του στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης Γκόρι, περίπου 90 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας Τιφλίδα, όντας «σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο γιατρός του.
Ο πρώην πρόεδρος σταμάτησε να τρέφεται την 1η Οκτωβρίου, διαμαρτυρόμενος για τη φυλάκισή του αμέσως μόλις επέστρεψε στη χώρα του, μετά από χρόνια στην εξορία. Την Πέμπτη λιποθύμησε, κατά τη συνάντηση που είχε με τους δικηγόρους του.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.