

Ότι η συμφωνία που επετεύχθη στη Σύνοδο Κορυφής είναι μια σημαντική ευκαιρία για την Ελλάδα, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που συνεχίζει τις επαφές της στην Κρήτη. “Επιτέλους η Ευρώπη παρά τους συμβιβασμούς και τα παζάρια με όσους επιμένουν στη λιτότητα, κάνει ένα βήμα μπροστά” τόνισε η κ. Γεννηματά η οποία εξήγησε ότι ως χώρα έχουμε την ευκαιρία και αυτήν πρέπει να την αξιοποιήσουμε με σχέδιο, με όραμα και με διάλογο ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις αλλά και ανάμεσα στους κοινωνικούς εταίρους.
“Εμείς είμαστε ήδη σε επαφή με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας και θα παρουσιάσουμε την πρόταση μας στη ΔΕΘ”, συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά κατά την συνάντηση της με τον περιφερειάρχη Κρήτης και παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στα όσα δεν ειπώθηκαν στη διάρκεια της Συνόδου για την στάση της Τουρκίας.
“Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Σύνοδος παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες τη συζήτηση για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα. Διατηρεί με αυτό τον τρόπο την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη για αυτή την εξέλιξη, όπως επίσης και για το γεγονός ότι συστηματικά αρνείται το διάλογο με τους πολιτικούς αρχηγούς, έτσι ώστε να καταφέρουμε ως χώρα να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή και να εκπέμψουμε αποφασιστικότητα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον ελληνικό λαό” τόνισε η κ. Γεννηματά.
Σχετικά Νέα
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..