

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν επεξεργάζεται ένα σχέδιο αύξησης των φόρων για τις επιχειρήσεις, κάτι που θα της επέτρεπε να χρηματοδοτήσει ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα επενδύσεων, κυρίως στις υποδομές.
Η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία, μιλώντας σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο Τζο Μπάιντεν “ήταν σαφής στις προτάσεις του, σε ό,τι αφορά τη φορολογία”, είπε η Γέλεν, διευκρινίζοντας ότι ο πρόεδρος θέλει να αυξήσει τον εταιρικό φόρο στο 28%, από το 21% που είναι σήμερα. “Παρακολουθούμε μια παγκόσμια κούρσα για τη μείωση της φορολογίας των εταιρειών και ελπίζουμε να βάλουμε ένα τέλος”, πρόσθεσε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
-
Ντόναλντ Τραμπ: Ο 8χρονος εγγονός του παρουσίασε στο πιάνο την πρώτη του σύνθεση – Υπερήφανη η Ιβάνκα Τραμπ
Μια γλυκιά στιγμή ανάμεσα στον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ και τον γιο της, μοιράστηκε.
Ρούμπιο: Συγκεκριμένες προτάσεις από Ρωσία-Ουκρανία για τον τερματισμό του πολέμου, ειδάλλως οι ΗΠΑ αποχωρούν από τη διαμεσολάβηση
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε την Τρίτη ότι έχει φτάσει η.
Γερμανία: Προβάδισμα της AfD σε δημοσκόπηση
Το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) διατηρεί προβάδισμα σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου.
Απελευθερώθηκε μετά από 37 μέρες διασώστης που επέζησε από την πολύνεκρη ισραηλινή επίθεση κατά των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στη Γάζα
Ένας Παλαιστίνιος διασώστης που επέζησε από την πολύνεκρη ισραηλινή επίθεση εναντίον ομάδας εργαζομένων στον.