

Η άσκηση με την επωνυμία «Σαλαμίς – 01/22» πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κύπρου εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας που οριοθετείται από το FIR Λεμεσού.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), η άσκηση διεξήχθη υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) της Κύπρου.
Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν στην άσκηση με τη φρεγάτα «Λήμνος» και η Κυπριακή Δημοκρατία με το ελικόπτερο AW-139 της 460 Μοίρας Έρευνας – Διάσωσης.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.