

Game of Money Festival, ένα μοναδικό γεγονός που φέρνει σε επαφή κορυφαίους επαγγελματίες και λάτρεις της επιχειρηματικότητας και των οικονομικών.
Τι είναι το Game of Money Festival;
Το Game of Money Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ οικονομικής παιδείας στην
Ελλάδα, ένα διήμερο γεγονός που καλύπτει όλα τα θέματα γύρω από τα χρήματα, τις
επενδύσεις και τα προσωπικά οικονομικά μέχρι κρυπτονομίσματα και NFTs. Βασίζεται στην επιτυχία του κορυφαίου Ελληνικού Podcast επιχειρηματικότητας “Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος”. Το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία με περισσότερους από 50 ομιλητές και κοινό που θα ξεπεράσει τους 3,000 συμμετέχοντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα συμμετέχουν παγκοσμίου ακτινοβολίας ομιλητές όπως ο Ken Honda από την Ιαπωνία, ο Seth Godin από τις ΗΠΑ και ο Benjamin Fry από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από πανελλαδικά και εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης. Αυτή η εκδήλωση διοργανώνεται από το Game Of Money Podcast και την εταιρεία διοργάνωσης Alternative Media.
Θεματολογία Φεστιβάλ:
● Ακίνητα
● Fintech
● Έξυπνες Επενδύσεις
● Χρηματοδότηση
● Επικοινωνία και Διαπραγματεύσεις
● Ψυχολογία της Οικονομίας
● Απάτες και Κυβερνοασφάλεια
● Το Μέλλον της Οικονομίας
● Προσωπικά Οικονομικά & Διαχείριση Χρημάτων
● Έξυπνες Επενδύσεις & Κρυπτονομίσματα
● NFTs
Κοινό: Το φεστιβάλ στοχεύει σε άτομα και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για όλα τα
θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, από την βελτιστοποίηση των προσωπικών
οικονομικών μέχρι τις επενδύσεις. Αναμένουμε μια ποικιλόμορφη συμμετοχή που
περιλαμβάνει επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους startup και fintech και άτομα με έντονο ενδιαφέρον για την οικονομική τεχνολογία, τις οικονομικές τάσεις και την ενίσχυση της οικονομικής παιδείας.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Σχετικά Νέα
21 Απριλίου 1967: 58 χρόνια από την «Μαύρη» ημέρα της Χούντας των συνταγματαρχών – Ο ρόλος των γυναικών
Το στρατιωτικό πραξικόπημα που επέβαλλε την επταετή χούντα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, εκδηλώθηκε τα.
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν χρώμα που κανείς δεν έχει ξαναδεί – Πώς μοιάζει
Μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ζωής στη Γη, οι άνθρωποι μπορεί να νομίζουν.
Deutsche Welle: Τι μας περιμένει μετά θάνατον; – Έχουμε ψυχή;
«Τι μας περιμένει μετά θάνατον;» είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύει η γερμανική Deutsche Welle και υπογράφει.
Απειλεί τη δημοσιογραφία η Τεχνητή Νοημοσύνη;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δημοσιογραφία. Αντικειμενική πρόβλεψη ή ευσεβής πόθος;.