

Μπλόκο στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις κάποιων μελών με επικεφαλής τη Γερμανία ότι διακυβεύεται η πολιτική σταθερότητα στα Βαλκάνια.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο, η γαλλική κυβέρνηση δυναμίτισε το σχέδιο της Ένωσης να οριστεί ημερομηνία το επόμενο έτος για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τις δύο προαναφερθείσες χώρες, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που επικαλείται το Bloomberg.
Η εξέλιξη αυτή οδηγεί την ευρωπαϊκή αντιπαράθεση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, όπου η ατζέντα είναι ούτως ή άλλως γεμάτη, καθώς πρόκειται να συζητηθούν επίσης τόσο το θέμα του Brexit όσο και οι εξελίξεις στη Συρία.
Σχετικά Νέα
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.
Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο.