

Κινεζικές οργανώσεις με έδρα το Παρίσι ακύρωσαν την παρέλαση για την κινεζική Πρωτοχρονιά λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, έγινε γνωστό από τη δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.
“Συναντήθηκα με την κινεζική κοινότητα στο Παρίσι. Είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένοι και ανήσυχοι, για αυτό και αποφάσισαν να ακυρώσουν την παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στην Πλατεία Δημοκρατίας” εξήγησε η Ινταλγκό στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1.
“Δεν έχουν διάθεση να γιορτάσουν αυτή τη στιγμή” συμπλήρωσε.
Η πόλη του Μπορντό στη νοτιοδυτική Γαλλία ακύρωσε επίσης χθες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την κινεζική Πρωτοχρονιά προκειμένου να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης αλλά και ως ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα στην Κίνα, ανακοίνωσε ο δήμαρχός της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Nissan: Προς απόλυση 20.000 υπαλλήλων, του 15% του εργατικού της δυναμικού
Η Nissan Motor θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση περισσότερων από 10.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως,.
Ζελένσκι στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄: Η Ουκρανία θέλει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και κάνει τα πάντα
Ότι μίλησε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ,.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.