

Τα νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Γαλλία υποχώρησαν κάτω από το όριο των 100 για πρώτη φορά μετά τις 4 Μαρτίου, ενώ ο αριθμός των νέων θανάτων που συνδέονται με την ασθένεια μειώθηκε επίσης σημαντικά.
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, καταγράφηκαν μόλις 81 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της COVID-19, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αυτών σε 161.348, εν αντιθέσει με τα 517 κρούσματα που καταγράφηκαν χθες Τρίτη και τον μέσο όρο των 453 ημερήσιων κρουσμάτων κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.
Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της νόσου στη χώρα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αυξήθηκε κατά 11, φτάνοντας τους 29.731, σε σύγκριση με τους 57 νεκρούς που καταγράφηκαν χθες, καθώς είχαν συμπεριληφθεί τα εβδομαδιαία στοιχεία από τα γηροκομεία με τον εβδομαδιαίο ημερήσιο μέσο όρο να είναι 18.
Ο αριθμός των θανάτων στη Γαλλία είναι ο πέμπτος υψηλότερος στον κόσμο.
Σχετικά Νέα
Βουλγαρία: Το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση αυξήθηκε κατά 2,1 χρόνια – Στατιστικά στοιχεία
Το προσδόκιμο ζωής του βουλγαρικού πληθυσμού κατά τη γέννηση για την περίοδο 2022 –.
Μεγάλη Βρετανία: Ξεκίνησε δρομολόγια η πρώτη εταιρεία σιδηροδρόμων που επανεθνικοποιήθηκε
Η βρετανική κυβέρνηση χαρακτήρισε ως «πολιτιστική επανεκκίνηση» την έναρξη δρομολογίων σήμερα Κυριακή της South.
Οι επιστήμονες βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν γιατί υπάρχει το Σύμπαν μας
Σύνταξη – επιμέλεια: Στέλιος Βασιλούδης Μέσα σε ένα εργαστήριο φωλιασμένο πάνω από την ομίχλη των.
Ο Γκολάν υπερασπίζεται τα σχόλιά του για «δολοφονία μωρών», λέγοντας ότι απευθυνόταν σε «αποτυχημένη» κυβέρνηση
«Το Ισραήλ βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει κράτος-παρίας, όπως ήταν η Νότια Αφρική,.