

Για ένατη διαδοχική μέρα οι θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού στην Γαλλία κυμάνθηκαν κάτω από 100 εντός ενός εικοσιτετραώρου, καθώς η χώρα προχωρά σε περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 52 θάνατοι, με το σύνολο των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 28.714, ο τέταρτος μεγαλύτερος εθνικός απολογισμός παγκοσμίως.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Έντονη αντίδραση των ΗΠΑ στις μαζικές ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
«Ξεκάθαρη παραβίαση» των Πρωτόκολλων της Γενεύης του 1977, που αφορούν την προστασία των αμάχων,.
Η αμφιλεγόμενη Palantir μετά τον Covid-19 περνά στα χέρια της αστυνομίας – Ποιος ο ρόλος της στην Ελλάδα
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Ο αμερικανικός τεχνικός γίγαντας Palantir Technologies συνεργάζεται με σχεδόν δώδεκα αστυνομικές.
Σπάνια αντίδραση από τις ΗΠΑ για το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Κατάφωρη παραβίαση της προστασίας των αμάχων
«Ξεκάθαρη παραβίαση» των Πρωτόκολλων της Γενεύης του 1977 που αφορούν την προστασία των αμάχων.
Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα
Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην.