

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει διάγγελμα στον γαλλικό λαό στις 9 Νοεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, ανακοίνωσε σήμερα το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο Μακρόν θα μιλήσει για την αναζωπύρωση των λοιμώξεων της Covid-19 καθώς και για άλλα θέματα, δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.
“Η επιδημία επιταχύνεται ξανά στην Ευρώπη, η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της επιδημίας”, είπε ο Ατάλ.
Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο Μακρόν θα επανεξετάσει την κατάσταση της Covid-19, θα μιλήσει επίσης για την ανάκαμψη της οικονομίας, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησής του και για άλλα θέματα.
Οι επιδημιολόγοι συνιστούν τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της εκστρατείας χορήγησης της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου, ώστε να συμπεριληφθούν νέες κατηγορίες πολιτών στον εμβολιασμό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Στο Κίεβο Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ
Συνάντηση του «Συνασπισμού των Προθύμων» με στόχο την αύξηση της πίεσης προς τη Ρωσία.
Reuters: Το Ιράν σχεδιάζει να μεταφέρει εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία
Το Ιράν σχεδιάζει να παραδώσει σύντομα στη Ρωσία εκτοξευτές για τους βαλλιστικούς πυραύλους μικρής.
Μήνυση στη Google από το Μεξικό για τον «κόλπο της Αμερικής»
Σε μήνυση εις βάρος της Google προχώρησε το Μεξικό, καθώς άλλαξε το όνομα του Κόλπου.
Γερμανία: Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία του νέου ΥΠΕΞ με τον Αμερικανό ομόλογό του
Ο νέος επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Γιόχαν Βάντεφουλ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών.