

Ένας άνδρας 47 ετών συνελήφθη κοντά στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία, καθώς υπάρχουν υποψίες σε βάρος του ότι παρενοχλούσε μέλη της αστυνομίας και της χωροφυλακής, ιδίως γυναίκες, κάνοντας 27.000 τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ Απριλίου και Μαΐου, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.
«Είναι πολύ δυσμενώς γνωστό» στη δικαιοσύνη «για ανάλογες πράξεις», αυτό το άτομο που εντοπίστηκε σε ένα ξενοδοχείο στα περίχωρα της Λιόν, όπου και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί.
Στο διάστημα μεταξύ 7ης Απριλίου και 18ης Μαΐου, ο άνδρας τηλεφώνησε σε 14 υπηρεσίες της αστυνομίας και της χωροφυλακής στη χώρα, κάνοντας «σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους, υβρίζοντάς τις σε ορισμένες περιπτώσεις». Τριάντα τέσσερα θύματα έχουν καταγραφεί σε αυτήν την υπόθεση.
Αναγνωρίζοντας τις πράξεις του, χωρίς, όμως, να μπορεί να τις εξηγήσει, ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα της Λιόν.
Σχετικά Νέα
Γιοχάνεσμπουργκ: 289 εργάτες έχουν παγιδευτεί σε χρυσωρυχείο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Η νοτιοαφρικανική εταιρία Sibanye Stillwater ανακοίνωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για τη διάσωση 289 εργατών.
Γερμανία: Ο Μερτς ζήτησε από τον Σι Τζινπίνγκ να στηρίξει την προσπάθεια για εκεχειρία στην Ουκρανία
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς ζήτησε από τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ την.
Κλιματική αλλαγή: Η βόρεια Ευρώπη πλήττεται από πρωτοφανή ξηρασία – Kαθυστερεί η σπορά στους αγρούς
Πρωτοφανής εδώ και δεκαετίες ξηρασία πλήττει τις τελευταίες εβδομάδες περιοχές της βόρειας Ευρώπης, από.
Τραμπ: Ολοκληρώθηκε σημαντική ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή (23/5) ότι ολοκληρώθηκε μια σημαντική.