

Η Γαλλία αναβάλλει για δύο εβδομάδες την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων μετά από αίτημα των εμπόρων. Έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις, αντί για τις 6 Ιανουαρίου που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν, θα αρχίσουν στις 20 του ίδιου μήνα.
Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Αλέν Γκρισέ. «Έχω ήδη συμβουλευτεί πολλούς ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Συναντήθηκα με εμπορικές οργανώσεις και συμβουλεύτηκα τις ενώσεις καταναλωτών. Νομίζω ότι είναι χρήσιμο να αναβληθεί η ημερομηνία και οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου», εξήγησε.
Δύο ομοσπονδίες ανεξάρτητων εμπόρων ζήτησαν από την κυβέρνηση την Τρίτη να αναβάλει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων για τα τέλη Ιανουαρίου, λόγω των διαταραχών στη δραστηριότητά τους λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.. «Τα αποθέματα αυτών των καταστημάτων είναι στο υψηλότερο επίπεδο και έχουν πληρωθεί εβδομάδες σε προμηθευτές. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας για αυτές τις επιχειρήσεις να είναι σε θέση να πουλήσουν στην «σωστή τιμή», χωρίς περαιτέρω μείωση των τιμών, για αρκετές χειμερινές εβδομάδες προκειμένου να μπορέσουν να αναπληρώσουν τις ροές και να αναλάβουν το κόστος», τόνισαν.
Σχετικά Νέα
Προσφυγή στη δικαιοσύνη έκανε το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ κατά της κυβέρνησης Τραμπ
Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ προσέφυγε στη δικαιοσύνη σήμερα κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την απαγόρευση.
Η πολωνική Πολεμική Αεροπορία αναχαίτισε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Ένα ρωσικό αεροσκάφος SU-24 που εκτελούσε επικίνδυνους ελιγμούς χθες, Πέμπτη, το βράδυ αναχαιτίστηκε από.
Φυλή του Αμαζονίου ζητά 180 εκατ. δολάρια από τους New York Times γιατί έγραψαν ότι έχουν εθιστεί στο πορνό
Έξαλλη είναι μια απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου με τους New York Times (NYT), όταν.
Αγωγή κατά της κυβέρνησης Τραμπ από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, που έχει την έδρα του στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης, έχει.