

Στις 4.897 ανέρχονται οι μολύνσεις που καταγράφηκαν στη Γαλλία μέσα σε ένα 24ωρο στη Γαλλία, ο υψηλότερος ημερήσιος απολογισμός αφότου έληξε η δίμηνη καραντίνα, τον Μάιο.
Ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν προειδοποίησε νωρίτερα ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και ότι τα νέα κρούσματα αφορούν κυρίως νέους ηλικίας από 20 έως 40 ετών, που μολύνονται συμμετέχοντας σε διάφορα πάρτι.
Ωστόσο, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και μεταξύ των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, είπε ο Βεράν, αποκλείοντας την πιθανότητα μιας νέας καραντίνας στη Γαλλία.
Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται σήμερα 4.709 άνθρωποι και από αυτούς οι 383 βρίσκονται στην εντατική. Οι θάνατοι από την Covid-19 αυξήθηκαν κατά 1, στους 30.513. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, τα κρούσματα στη Γαλλία είναι 242.899.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι αναχαιτίστηκε ακόμη ένας πύραυλος.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί το Ισραήλ να δείξει «έλεος» στη Λωρίδα της Γάζας
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους παρότρυνε χθες Πέμπτη το Ισραήλ.
Τέσσερις νεκροί από τις πλημμύρες στην Αυστραλία
Ο απολογισμός των θυμάτων των καταρρακτωδών βροχών οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες στην ανατολική.
Παναμάς: Η Chiquita απολύει όλους τους απεργούς μερικώς απασχολούμενους σε φυτείες μπανάνας
Η διοίκηση της εταιρείας Chiquita Panama ανακοίνωσε χθες Πέμπτη πως απολύει όλους τους ημερήσιους.