

Τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο γραφείο του ανακριτή, επέβαλλαν οι δικαστικές αρχές στον αστυνομικό που πυροβόλησε ένα πιτ μπουλ σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι κατά τη διάρκεια ελέγχου στην ταράτσα.
Σύμφωνα με το dikastiko.gr, o αστυνομικός υποστήριξε στην απολογία του πως βρέθηκε σε άμυνα και δαγκώθηκε από τον σκύλο όταν προσπάθησε να ελέγξει καταγγελία μίας γυναίκας ότι ένοικος κρατούσε 2 πιτ μπουλ στην ταράτσα της πολυκατοικίας.
Η αστυνομία μάλιστα μιλάει για τραυματισμό του αστυνομικού και μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή όμως παρουσιάζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βρέθηκε επίσης στα δικαστήρια και μιλάει για “δολοφονία εν ψυχρώ”.
Ο αστυνομικός υποστηρίζει πως την ώρα της έρευνας υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας. Τότε ένα από τα σκυλιά, όπως λέει, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα εκείνος να το πυροβολήσει. Ο ιδιοκτήτης, που επίσης κατηγορείται για σωματική βλάβη, αντιτείνει πως απλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γκλοπ του ή να κλείσει την πόρτα.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.