

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις” και τους Κ. Παπαχλιμίντζο και Χρ. Βίδου.
Ο κ. Βαρεμένος αρνήθηκε τον τίτλο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τους παρουσιαστές να τον αποκαλούν “πρώην βουλευτή σκέτο“.
Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται να αποχωρήσει απάντησε: “Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Η κατάσταση είναι ρευστή. Τα πάντα κινούνται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα, γιατί υπάρχει ένα στρατηγικό αδιέξοδο στην αντιπολίτευση μπροστά σε μια σαρωτική σημερινή εξουσία που κάνει ότι θέλει στη χώρα“.
“Υπάρχει ένα κενό στον χώρο της αντιπολίτευσης γενικότερα και αυτό το κενό δεν μπορεί να μείνει έτσι. Κάποια στιγμή θα καλυφθεί. Για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση πρέπει να υπάρξει πειστική εναλλακτική. Ας πάρουμε τους αριθμούς. Αυτή τη στιγμή στην αντιπολίτευση, αν βγάλουμε το ΚΚΕ απ’ έξω, απομένει ένα 30%. Αυτή ήταν η προοδευτική παράταξη μέχρι τώρα ιστορικά στην Ελλάδα που ήταν πάντα πλειοψηφία; Από που και ως που έγινε η Δεξιά απόλυτα κυρίαρχη δύναμη στην Ελλάδα; Πάντως αριθμητικά δεν είναι η εναλλακτική λύση που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η χώρα” τόνισε.
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.