Γ. Τσίπρας υπέρ Π. Πολάκη: Πρώτα επιτέθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου και μετά της απάντησε

Για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου, τις εξελίξεις με τους “6+6” και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, πίσω από το ΠΑΣΟΚ, τοποθετήθηκε ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να υποβαθμίσει το ιατρικό περιεχόμενο της επίθεσης του Παύλου Πολάκη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του, λέγοντας: “Δεν βοηθάει, αλλά δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο”.

Για τις εξελίξεις με τους “6+6” και τις προαναγγελίες περί αποχωρήσεων, είπε: “Δεν έχουν προαναγγείλει κάτι, γνωρίζω τα δημοσιεύματα, αλλά δεν έχουν προαναγγείλει τίποτα. Και το κομμάτι της Ομπρέλας που αποχώρησε, θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Επέλεξαν από την πρώτη μέρα αυτή την πορεία. Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Όποιος φεύγει, γενικά, πρέπει να επιστρέφει την έδρα του. Αυτό είναι στο καταστατικό”.

Όσον αφορά τις αιχμές σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη πως δεν πειθαρχεί στο καταστατικό του κόμματος, ο κ. Τσίπρας είπε: “Υπήρξε μια πολύ ανώμαλη κατάσταση, που δεν αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγεσία να ξεδιπλώσει την πολιτική του. Για εμάς αυτό έχει τελειώσει. Δεν ξέρω γιατί εμφανίζονται στα κανάλια οι σύντροφοι που έφυγαν. Περιμένουμε αυτό να σταματήσει. Αυτοί έφυγαν με δική τους ευθύνη, αυτό επέλεξαν. Εγκλωβίστηκαν στο “τα τινάζουμε όλα στον αέρα ή φεύγει ο Κασσελάκης” και, τελικά, αποχώρησαν”.

Για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, πίσω από το ΠΑΣΟΚ, είπε: “Προτάσεις για την κοινωνία κάνουμε, απλά ακούγονται περισσότερο αυτά που συμβαίνουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Κάντε υπομονή μερικούς μήνες. Ο ΣΥΡΖΑ θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί, θα ανακάμψει”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα