

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Γιώργο Τσίπρα.
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σχετικά με το αν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος απάντησε: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση και ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος».
«Ο κίνδυνος αυτός (σ.σ. της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος», είπε, σημειώνοντας ότι «πρέπει είναι να διατηρηθούμε ενιαίοι».
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο και αυτό δεν έγινε. Εννοώ ότι δεν έγινε σε πολύ καλύτερους όρους», ανέφερε.
«Έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει», κατέληξε ο κ. Γιώργος Τσίπρας.
Σχετικά Νέα
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.
Με την προσδοκία της «Ανάστασης» τα μηνύματα της πολιτική ηγεσίας για το Πάσχα
Ευχές και μηνύματα για ενότητα, ειρήνη, ομοψυχία και πρόοδο, έστειλε στις Ελληνίδες και τους.