Γ. Τσίπρας: Τα ναυπηγεία Ελευσίνας θα παραμείνουν ανοιχτά

Επίσκεψη στα ναυπηγεία Ελευσίνας έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, με σκοπό να ενημερώσει τους εργαζόμενους για το μέλλον της επιχείρησης.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε στο σωματείο των εργαζομένων ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των ναυπηγείων καθώς υπέγραψε συμφωνία με την εταιρία που διαχειρίζεται τα ναυπηγεία Σύρου προκειμένου και οι δύο μονάδες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν στην δημιουργία ενός δυνατού επιχειρηματικού σχήματος που να αντέξει στον διεθνή ανταγωνισμό.

Η σχετική συμφωνία υπεγράφη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Γιώργο Τσίπρα ως υπεύθυνος του γραφείου πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση χαροποίησε τους εργαζόμενους καθώς εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επιχείρησης και οι θέσεις εργασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα άφηνε στην τύχη τους τα ναυπηγεία και τους εργαζόμενους όπως θα έκανε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αν ήταν κυβέρνηση η οποία η θα τα έκλεινε η θα τα πούλαγε για ψίχουλα σε κάποια κοράκια που εδώ και πολύ καιρό πετούν πάνω από την … οδό Πειραιώς.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικά Νέα