

Ως «προετοιμασία για άλλο κόμμα» χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσίπρας την ενοικίαση γραφείων από τον Στέφανο Κασσελάκη προσθέτοντας για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν είναι για την προεκλογική εκστρατεία επανεκλογής του στον ΣΥΡΙΖΑ»
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος ότι προσπαθεί να κάνει όση περισσότερη ζημιά μπορεί στο κόμμα και ό,τι μπορεί να πάρει φεύγοντας».
Υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης «εμφανίζεται πάντα μόνο όταν είναι εκ του ασφαλούς». Ιδιαίτερα καυστικός προς τον πρώην πρόεδρο του κόμματος δήλωσε ότι «δεν κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης και δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ» τονίζοντας ότι ο ίδιος εξώθησε τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Μάλιστα, όπως είπε «ο κ. Κασσελάκης εξ αρχής ήθελε να κάνει ένα δικό του κόμμα, του οποίου να είναι αρχηγός. Προφανώς είναι προτιμότερο από το να στήσεις κάτι εξαρχής, που δεν θα μπορούσε άλλωστε να βρει κάτι έτοιμο, ένα κέλυφος κόμματος δηλαδή, με brand name, με την κομματική χρηματοδότηση, με τα κτήρια, με οτιδήποτε άλλο. Τα στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που θέλει να διώξει όλους τους άλλους».
Ερωτηθείς γιατί ενώ έβλεπε την στάση αυτή του κ. Κασσελάκη δεν αντέδρασε νωρίτερα. «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τον αφήσαμε έντεκα μήνες, ενώ από πολύ νωρίς λειτουργούσε με ένα ορισμένο τρόπο απαράδεκτο για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα. Και αντί να τεθεί ζήτημα όχι πρόταση μομφής, να τεθεί ζήτημα, να αλλάξει το πράγμα, αλλιώς δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε, συνέχισε να διοικεί τον ΣΥΡΙΖΑ για έντεκα μήνες», σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν παρέλειψε μάλιστα να πει ότι «αν ήταν υποψήφιος ο Κασσελάκης, εγώ δεν θα έμενα στον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, όπως είπε, το πρόβλημα πλέον για το κόμμα είναι ότι έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του και σαν κόμμα και σε στελεχικό δυναμικό. «Το μεγάλο πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εδώ κι ένα χρόνο έχουμε χάσει πάρα πολύ κόσμο» τόνισε.
«Μπροστά σ όλο αυτό το πρόβλημα νομίζω είναι δευτερεύον το αν έχουμε τις 36 έδρες εμείς και 32 το ΠΑΣΟΚ ή αντιστρόφως» δήλωσε ο κ. Τσίπρας ενώ μιλώντας για την επόμενη μέρα είπε ότι «πρέπει να γίνει σοβαρός απολογισμός, κατά τη γνώμη μου επώδυνος και με ονοματεπώνυμα».
Σχετικά Νέα
-
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε.
-
Την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Κ. Μητσοτάκης
Ο ΠρωθυπουργόςΚυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε την.
Κ. Τσουκαλάς: Γιατί δεν πληρώνει η κυβέρνηση τα αναδρομικά του 11μήνου στους συνταξιούχους, αφού το ΣτΕ και το ΑΕΔ έχουν αποφανθεί οριστικά;
«Τον Μάρτιο αυξήθηκε ο πληθωρισμός τροφίμων 2%. Μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού και.
Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα κατά το Μεγάλο Σάββατο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας θα παρακολουθήσει αύριο Μεγάλο Σάββατο την Ακολουθία.