

Οδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας είναι “αρκετά αισιόδοξος” ότι η Ελλάδα θα ανακτήσει το καθεστώς της επενδυτικής βαθμίδας λίγο μετά την παρουσίαση του προγράμματος της νέας κυβέρνησης.
“Είχαμε εκλογές πριν από λίγες μέρες, τώρα υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία”, δήλωσε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Bloomberg από την πόλη Σίντρα της Πορτογαλίας.
“Αυτή η κυβέρνηση θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις, επομένως είμαι βέβαιος ότι μετά τις προγραμματικές δηλώσεις που θα κάνει η κυβέρνηση στο κοινοβούλιο, η επενδυτική βαθμίδα θα είναι θέμα λίγων εβδομάδων, αν όχι ημερών”.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Για πρώτη φορά ανοιχτός σε «διμερείς συνομιλίες» με το Κίεβο
Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα.
Bloomberg: Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τετάρτη
Συνομιλίες θα πραγματοποιήσει πιθανόν η Ουάσινγκτον, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους.
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα πιθανά αίτια θανάτου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ
Τα ιταλικά αλλά και διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στον θάνατό του και.
Στις 23 Απριλίου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του Πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μεθαύριο, 23 Απριλίου..