

Επικαλούμενος ιατρική αναφορά την οποία και ποστάρει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλει ότι στην αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι υπήρξε πυροβολισμός αστυνομικού οργάνου με πλαστική σφαίρα εναντίον γυναίκας.
Το post αναφέρει τα εξής: Ανακοίνωση: Με βάση τις επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις των νοσοκομείων ΕΛΠΙΣ κι Ερυθρός Σταυρός, τεκμηριώθηκαν πλέον δύο αναντίλεκτες αλήθειες. Πρώτον. Στην επιχείρηση των ΜΑΤ στο Κουκάκι ασκήθηκε παράνομη αστυνομική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στην ιδιοκτησία τους. Επίσης, τουλάχιστον μία γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα.
Δεύτερον. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ψέματα και προσπάθησε να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά. Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοίδη είναι μνημειώδης ως προς το θράσος της και τα ψέματά της πως δήθεν «δεν ασκήθηκε αστυνομική βία κατά την επιχείρηση των ΜΑΤ». Όσα παράνομα κι αντισυνταγματικά έγιναν εντός της ιδιοκτησίας Ινδαρέ, ήταν αναπόσπαστο μέρος της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης του όμορου κτιρίου κι εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους ψεύτες και όσους τους στηρίζουν.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνον έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για την παράνομη και καταχρηστική αστυνομική βία με την οποία παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, αλλά πλέον αποδεικνύεται και ως μία ψευδόμενη κι αδίστακτη κυβέρνηση η οποία συκοφαντεί και τραυματίζει αθώους πολίτες όπως η οικογένεια Ινδαρέ, προκειμένου να συγκαλύψει τις έκνομες ενέργειές της. Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, η αντίδραση και η εναντίωση επαφίεται πλέον όχι μόνο σε κόμματα ή φορείς αλλά και σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη που πιστεύει σε μία ευνομούμενη πολιτεία, σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου και σε μία προοδευτική Ελλάδα.
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των ασφαλισμένων υγείας με την ανοχή της κυβέρνησης στην ασύδοτη κερδοσκοπία
Κοινή δήλωσηέκαναν η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών – υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Οικονομίας, και.
Σ.Κασσελάκης: «Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης με την Πλεύση Ελευθερίας»
Εξηγήσεις για την πολιτική σύμπλευση με την Πλεύση Ελευθερίας για την υπόθεση των Τεμπών,.
Δ. Αναγνωστόπουλος: Μέσα στον Μάιο θα είναι έτοιμος ο προσωπικός αριθμός – Θα διορθώσει τυχόν λάθη στα μητρώα του καθενός
«Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι ένας ακόμα αριθμός που βγαίνει για κάποια συγκεκριμένη χρήση..
Συνάντηση του ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου με το μέλος του Κογκρέσου Αντιπρόεδρο της Υποεπιτροπής Ενέργειας, Randy Weber
Οι έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και η ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκαν.